Make-over slaapkamer

Voor dit project heb ik een interieuradvies bedacht en samen met DOK80 uitgevoerd waarbij de slaapkamer een mooie make-over zou krijgen. De sfeer is een boutique hotel en krijgt door middel van kleur en mooie details deze uitstraling.

Qua indeling veranderde er niet veel voor deze slaapkamer, behalve dat zij een aparte kamer kregen voor de kleding. Daardoor kwam er ruimte beschikbaar waar een mooie make-up ruimte is gecreëerd. In deze tafel heeft DOK80 een klein opbergvak gemaakt voor onder andere diverse haarspullen. Deze tafel is gemaakt van eik. Deze tafel wordt als het ware omarmd door eiken latten wat een sjiek gevoel geeft.  Door onder andere houten elementen toe te voegen, wordt er een niet alledaagse sfeer gecreëerd. Aan de overkant van het bed is een tv kast gemaakt met dezelfde uitstraling als de houten latten. Deze kast bevat een aantal lades om nog spullen te kunnen opbergen.

Voor dit project moest alles gebeuren. Sloopwerk, electra verplaatsen / aansluiten, muur plaatsen, schilderen, behangen, kasten maken – kortom een complete make-over! Samen met DOK80 is het een mooi eindresultaat geworden.

  • PLAATS
    Zaandijk
  • UITVOERING
    DOK80
Hit enter to search or ESC to close